изгасна в движение и повече не иска да запали,ремъка си е там.Знам че ще трябва диагностика,но все пак некви идей за проблема,благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
изгасна и не запали
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Чудесно
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=51
п.с И си напиши в профила то къде си за да не си задаваме излишни въпроси,Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеизгасна в движение и повече не иска да запали,ремъка си е там.Знам че ще трябва диагностика,но все пак некви идей за проблема,благодаря
На не би да е проблем със ключ/код ? изгаси ли се по таблото след няколко секунди като даваш контакт ?Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло+ ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен
+ ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Comment
-
Нафта излиза ли от дюзите ?
ако да, свещите работят ли?
Аз пък ти саветвам при Румен в диянабад да ходиш.Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло+ ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен
+ ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Comment
-
колеги голяма грешка направих,че не я закарах при някои от доказаните майстори на алфа.След много предположениа на майстора мисля че стигна почти до верния проблем,каза че е гнп,обаче мен ми се иска да провери датчика първо преди да ми свали помпата и да каже че не е от нея защото бил сигурен на 90 процента не на 100,а като го питах каде се намира датчика ми показа регулатора.Може ли да ми обясните каде се намира точно датчика и дали трябва да се свали помпата за да смениш датчика.А най лошото е че в момента нямам никакво време и с тоя кадърен майстор се обясняваме само по телефонаalfa 166jtd@super
Comment
Comment